Beoordelingen van De Ochtendbar Alkmaar

Recente recensies van De Ochtendbar Alkmaar

5 sterren na 15 reviews

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, lekker eten, mn kinderen vonden het ook 1 groot feest :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Happy start voor 1p besteld. Heerlijk ontbijt, was echt genoeg en lekker vers!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ontbijtje met lekker warme eitjes er apart bij besteld. Heel fijn om op zondag je bed uit te rollen en het ontbijt aan te pakken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ontbeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super begin van het weekend, heerlijk zorgeloos ontbijten. Cinnamon roll was ook top!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmorgen hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van de Ochtendbar. Het ontbijtje werd precies op de aangegeven tijd bezorgd en alles was heerlijk! Wij zijn onze dag top begonnen en zullen in de toekomst zeker nog eens bestellen.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lazy Sunday kon niet beter beginnen. Uitslapen, makkelijk te bestellen vanuit je bed en een bezorging met een glimlach. De Fantastic start was heerlijk voor een uitgebreide breakfast in bed. Super relaxed dit. Jammer dat je niet al op zaterdag voor zondagochtend kan bestellen ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een topbedrijf! Heerlijk om zo lekker de zaterdag ochtend te beginnen!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk ontbeten! We vonden het alleen weinig jam voor twee personen. Verder was alles top!

Reactie van De Ochtendbar:Hoi Debbie, bedankt voor je feedback over de jam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ontbijt, heel snel bezorgd. Top idee, zeer geslaagd. Zeker voor herhaling vatbaar👍😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers. De eitjes en broodjes waren nog warm. Bovendien zag alles er zeer verzorgd uit. Kortom: een ontbijt van De Ochtendbar is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ontbijt en echt iets unieks in Alkmaar! Ik ga dit zeker vaker bestellen. Er is ook een spaarsysteem trouwens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ontbijt, meer dan genoeg voor 2 personen. Het eitje was nog lekker warm en de jus versgeperst. Aanrader!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ontbijt! Enorm van genoten samen met mijn moeder :) Heel fijn om niet de deur uit te moeten en toch een fantastisch ontbijt op tafel te kunnen zetten! De Fantastic start gekozen en dit was een goed uitgebreid ontbijt, ik had zelfs nog wat over voor de lunch! Lekkere broodjes met goed beleg, heerlijke yoghurt met vers fruit en goede vers geperste sinaasappelsap (daar wordt ik s’ochtends altijd erg blij van). Het ontbijt werd netjes en op tijd bezorgd door een vriendelijke man op de fiets.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, heerlijk vers!